Lijst van links naar bevlogen organisatie-deskundigen

Is je organisatie toe aan een positieve impuls? Hebben jullie weinig bevlogen medewerkers? Geen cho in huis (chief happiness officer)? Wil je jouw medewerkers meer vanuit hun sterke kanten laten werken? Op zoek naar een solide training die zorgt voor succes op de werkvloer?

Kortom, wil je meer weten over wat de positieve psychologie voor jouw ORGANISATIE kan betekenen?

Hier volgt een lijst met links naar websites van positief psychologische bevlogen individuen of instituten (in willekeurige volgorde):

Het Instituut voor Positieve Psychologie  (ja, de naam spreekt voor zich) ivpp.nl  bevindt zich in Amsterdam.

Versterk persoonlijk leiderschap met de ervaren gelukkig werker (senior trainer) Onno Hamburger gelukkigwerken.nl.

Bevlogen trainer en arbeids- en organisatiepsycholoog Erwin Klappe wil medewerkers laten floreren op het werk klappetraining.nl.

3ihc.nl Triple i Human Capital helpt organisaties om bevlogenheid bij medewerkers te verhogen.

 Bij &Talent weten ze alles over het ontdekken, ontwikkelen en inzetten van sterke kanten in organisaties. &Talent publiceert bovendien heel mooie & aansprekende tools om die talenten op de kaart te zetten (kaartensets! doeboeken!). Dat alles vanuit Groningen.

 Inspiratiesessies, workshops, cultuur & werkgeluk in organisaties doen Fennande van der Meulen en Maartje Wolff van Happy Office happyoffice.nl . Te Amsterdam.

Trainer, coach, docent, redacteur bij het Tijdschrift Positieve Psychologie, psycholoog: Matthijs Steenveld geeft trainingen voor organisaties op het gebied van stress, motivatie, talent en meer  msteeneveld.nl.

happinessbureau.nl Gea Peper zette het HappinessBureau op met als doel om organisaties (nog) succesvoller te maken door het werkgeluk van werknemers te helpen vergroten.

Bureau voor Bevlogenheid geeft advies, trainingen en teamsessie die energie, motivatie en prestatie verhogen in organisaties waar medewerkers vastzitten door werkdruk en organisatieveranderingen bureauvoorbevlogenheid.nl.

Pepijn Happel ’s werelds enige florateur (maar zeker ook inspirator, verhalenverteller en trainer) floration.nl helpt leidinggevenden en hun teams, die denken dat er meer in hen zit, te floreren.

 De Geluksontdekkers zijn arbeid- en organisatiepsychologen die graag hun eigen bijdrage aan het geluk in de wereld willen leveren: ze duiken organisaties in om de geluksbeleving van medewerkers te vergroten. Doe de digitale geluksscan op geluksontdekkers.nl.

spiritinlearning.nl coach Ellen Nuijten heeft krachtgericht coachen en trainen ontwikkeld.

Spreker en schrijver Mark Verhees geeft graag lezingen en workshops over wat positieve psychologie kan betekenen voor organisaties voorpositiviteit.nl.

De beweging Action for Happiness heeft zich nu ook gevestigd in Nederland actionforhappiness.nl met Asha Lalai als voortrekker; organisaties kunnen er o.a. terecht voor de GREAT DREAM training.

heart4happiness.nl van Sheila Neijman richt zich op opleidingsprogramma’s voor gelukkige mensen en gelukkige organisaties.

kristadewolff.nl Krista de Wolff is werkgelukdeskundige en zet zich om werknemers gelukkiger te laten werken door trainingen en masterclasses aan te bieden.

Bij MultiplyHappiness hebben ze een grote why: dat zoveel mogelijk mensen zo gelukkig mogelijk gelukkig zijn, en met happywework hebben ze een uniek teammanagement-concept bedacht waarbij organisaties geluk kunnen monitoren en positief leren beïnvloeden.

♦ En werk je in het onderwijs, dan moet je bij Jacqueline Boerefijn zijn, biologiedocente en positief psycholoog. Positief onderwijs, daar is zij van overtuigd, is leuker, gezonder en werkt beter, en ze heeft tips, cursussen en programma’s voor scholen, leraren, ouders en kinderen via positiefonderwijs.nl.

Blogstatistieken

  • 19.078 keer bekeken
De Positieve Psyche Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *