contact

hoe het floreerburo te bereiken is

praktijkadres

Wijnhaven 36 te Rotterdam

belletje

06 19 43 20 04

e-mail

jennifer@floreerburo.nl

kvk

71439900

btw-id

NL001644086B67

Afspraak maken

Wanneer je een afspraak wilt maken, een vraag aan mij hebt, of mij iets wilt laten weten, dan kun je me bellen op 06 19 43 20 04 of even mailen op jennifer@floreerburo.nl. Je kunt ook onderstaand formulier invullen en dan neem ik binnen 48 uur contact met je op.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Aangesloten bij:

nobco

NOBCO: Als coach ben ik aangesloten bij en geaccrediteerd door de NOBCO. Dit betekent dat ik ethische gedragsregels heel belangrijk vind zoals deze zijn beschreven in de ethische gedragscode van de NOBCO. De NOBCO beoordeelt de aangesloten en geaccrediteerde coaches hierop. Ook vind ik leren en ontwikkelen als coach heel belangrijk en erg leuk. De NOBCO heeft als voorwaarde dat aangesloten coaches zich op professioneel gebied blijven ontwikkelen.

ACBS BeNe: De vereniging ACBS BeNe (Association for Contextual and Behavioral Science – Nederlandstalige tak) verbindt therapeuten, coaches, onderzoekers ea. die met ACT (Acceptance & Commitment Therapy), RFT (Relational Frame Theory) en FC (functional contextualism) bezig zijn. In deze vereniging wordt kennis en informatie gedeeld en bijscholing georganiseerd.

coachfinder

Coachfinder: Omdat coaching een effectief middel is om je te ontwikkelen, ontwikkelde Psychologie Magazine de online tool Coachfinder. Met Coachfinder kun je snel en makkelijk een betrouwbare coach vinden die aan de kwaliteitsvereisten voldoet.