Categorie: oefeningen

14 juni 2021 / oefeningen

Wondermooi gedicht van Kae Tempest, op film van Julie Brondeel, als inspiratie. Inspiratie voor de bereidheid om te voelen wat er te voelen is in jou.

6 april 2020 / oefeningen

60% van ons kent de eigen sterke kanten niet. Zonde! Want weten waar je écht goed in bent, levert positieve emoties op, zorgt voor meer tevredenheid, minder stress en beter functioneren in werk en vrije tijd. Stel jezelf twee vragen en leer je superkrachten kennen!

10 februari 2020 / oefeningen

Zing deze van Brigitte Kaandorp maar eens mee. Uit volle borst. Defusie van sommige zwaar-leven-gedachten gegarandeerd!

17 januari 2020 / oefeningen

Hoe staat het met jouw bloei? Leef jij je leven ten volle? Doe je waar je goed in bent? Besteed je een groot deel van…

7 december 2019 / oefeningen

De beste versie van jezelf Neem even de tijd. Ga gemakkelijk zitten, en pak pen en papier. Doe je ogen even dicht, en adem een…

7 december 2019 / oefeningen

Kernkwaliteiten en kernkwadranten Mirror, mirror, on the wall Iedereen heeft sterke kanten, kwaliteiten. Het mysterieuze aan die kwaliteiten is dat je ze vaak zelf niet…

4 april 2019 / oefeningen
31 januari 2019 / oefeningen

Je weet wel ongeveer hoe je iets wat je graag wilt, kunt bereiken. Dat is toch iets met smart, ofzo? Fris die kennis eens op en maak het formuleren van doelen zoeter, zodat je meer kans van slagen hebt.

19 september 2018 / oefeningen
15 januari 2018 / oefeningen

Vriendelijk. Dat ben je wel voor je beste vriend. Voor je dochter. Voor je vader. Zelfs voor die oude heer in de tram, die je nog nooit eerder gezien hebt. En hoe zit dat als het je eigenste zelf betreft? Zelfvriendelijk much?