Het Floreerburo Berichten

8 maart 2017 / tips
6 september 2021 / tips

Sergio van der Pluijm, oprichter en hoofdtrainer van Bureau Bewezen Effect, heeft mooie interviews gehouden met ACT professionals over …ACT. En in die reeks interviewde hij mij ook. Het werd een heel leuk gesprek tussen twee bevlogen ACT-ers en je kunt het hier bekijken!

15 juni 2021 / tips

Ja hállo, jij hebt ook gevoelens hè. Jammer dat je meestal niks snapt van wat je voelt. Wanhoop niet, het goede leven van de emotioneel intelligente mens ligt op je te wachten! Pak je telefoon erbij en open één van deze vijf apps!

14 juni 2021 / oefeningen

Wondermooi gedicht van Kae Tempest, op film van Julie Brondeel, als inspiratie. Inspiratie voor de bereidheid om te voelen wat er te voelen is in jou.

1 juli 2020 / tips
6 april 2020 / oefeningen

60% van ons kent de eigen sterke kanten niet. Zonde! Want weten waar je écht goed in bent, levert positieve emoties op, zorgt voor meer tevredenheid, minder stress en beter functioneren in werk en vrije tijd. Stel jezelf twee vragen en leer je superkrachten kennen!

10 februari 2020 / oefeningen

Zing deze van Brigitte Kaandorp maar eens mee. Uit volle borst. Defusie van sommige zwaar-leven-gedachten gegarandeerd!

2 februari 2020 / tips
17 januari 2020 / oefeningen

Hoe staat het met jouw bloei? Leef jij je leven ten volle? Doe je waar je goed in bent? Besteed je een groot deel van…

17 december 2019 / tips

Handig voor de feestdagen of voor elk kadomoment: een kadotip waar je gelukkiger door wordt. Als gever, als ontvanger. Samen. Ok, vertel ‘ns? Vertellis!

7 december 2019 / oefeningen

De beste versie van jezelf Neem even de tijd. Ga gemakkelijk zitten, en pak pen en papier. Doe je ogen even dicht, en adem een…